Plastificeren

Plastificeren

Plastificeren is het tweezijig voorzien van waterdicht folie. Lamilon heef reeds meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied en past het plastificeren toe op o.a.:  

- posters - foto's - legitimaties - landkaarten
- place-mates - diploma's - drukwerk - plattegronden
- tekeningen - pasjes - menukaarten - beurswanden
- bouwtekeningen - badges - dessertkaarten - groepsfoto's

 

 


Plastificeren kunnen wij in glans en matfolie met een maximale breedte van 130 cm glans en 100 cm mat.

Plastificeren met een lijmlaag is ook een mogelijkheid, dit heeft als voordeel dat u bijvoorbeeld 1 full color sticker kunt laten maken voor weinig geld. En klaar terwijl u wacht.

Plastificeren beschermt tegen weersinvloeden en beschadiging bij intensief gebruik.

new phone

new phone

Hoveniersbedrijf Stef

Hoveniersbedrijf Stef

Deze bedrijfsbus hebben wij gedeeltelijk bewerkt met Wrap en het overige met snijteksten volledig naar de wens van Hoveniersbedrijf Stef.

McDonald's

McDonald's

McDonald's restaurants in geheel Nederland hebben wij voorzien van belettering, reklameborden, spandoeken maar ook van wegbewijzering. Ook grote stellage's met spandoeken hebben wij voor hun geplaatst.

Jochems

Jochems

Niek van Mook van autorijschool Jochems uit Prinsenbeek heeft al meerdere keren zijn reklame door ons laten verzorgen evenals de magnetische borden op de daken van de lesauto's.

Tuttnauer

Tuttnauer

Tuttnauer heeft ons benadert voor het meedenken en maken van reklame voor hun nieuwe pand op Steenakker. Wij hebben alle teksten geplakt en ook de parkeerborden en wegbewijzering alsmede de reklamezuil die voor het pand staat. Deze reklamezuil stond al enkele jaren en hebben wij geheel opnieuw be

Contact

Spinveld 64a
4815 HT Breda
T076 - 5410865 / 06-52328502
F076 - 5410866
Einfo@lamilon.nl