Lamineren

Lamineren is het een- of tweezijdig voorzien van een laminaat met een micron dikte van 12 - 32 mic.
Dagelijks produceren wij voor zeer veel grote bedrijven & drukkerijen zeer veel lamineerwerk.  Enkelzijdig kunnen wij tot 50 cm breed lamineren, ideaal voor boekomslagen. Dubbelzijdig lamineren wij tot 1 meter breed.

In de regio Noord Brabant, Zeland en Limburg groeien wij uit tot een partner voor vele bedrijven en door onze kwaliteit en service bewijzen wij dat.

Onze zorg is niet alleen produceren, maar ook onze kwaliteit en service staan op de eerste plaats. Vooraf wordt door ons met u de prijs afgesproken, evenals de levertijd. In de meeste gevallen kunnen wij een 24-uurs levering hanteren, echter bij grote oplagen duurt het iets langer.

new phone

new phone

Hoveniersbedrijf Stef

Hoveniersbedrijf Stef

Deze bedrijfsbus hebben wij gedeeltelijk bewerkt met Wrap en het overige met snijteksten volledig naar de wens van Hoveniersbedrijf Stef.

McDonald's

McDonald's

McDonald's restaurants in geheel Nederland hebben wij voorzien van belettering, reklameborden, spandoeken maar ook van wegbewijzering. Ook grote stellage's met spandoeken hebben wij voor hun geplaatst.

Jochems

Jochems

Niek van Mook van autorijschool Jochems uit Prinsenbeek heeft al meerdere keren zijn reklame door ons laten verzorgen evenals de magnetische borden op de daken van de lesauto's.

Tuttnauer

Tuttnauer

Tuttnauer heeft ons benadert voor het meedenken en maken van reklame voor hun nieuwe pand op Steenakker. Wij hebben alle teksten geplakt en ook de parkeerborden en wegbewijzering alsmede de reklamezuil die voor het pand staat. Deze reklamezuil stond al enkele jaren en hebben wij geheel opnieuw be

Contact

Spinveld 64a
4815 HT Breda
T076 - 5410865 / 06-52328502
F076 - 5410866
Einfo@lamilon.nl