Beletteren

Beletteren

Reklameborden in elk gewenst formaat en zeer vele soorten materiaal. Ook presentatiesystemen en buerswanden maar ook gevelreklame, bewegwijzering of plakletters leveren wij op maat voor u.   

Lamilon is bij uitstek uw partner in belettering. Voor uw bedrijfsauto of personenauto, maar ook voor uw aanhangwagen of een door ons gemaakt spandoek op een aanhangwagen. Een voorbeeld kunnen wij vooraf op de computer maken en met u bespreken.

Uiteraard kunnen wij ook uw ramen tinten in zeer vele kleuren en soorten door ons ter plaatse te monteren.

new phone

new phone

Hoveniersbedrijf Stef

Hoveniersbedrijf Stef

Deze bedrijfsbus hebben wij gedeeltelijk bewerkt met Wrap en het overige met snijteksten volledig naar de wens van Hoveniersbedrijf Stef.

McDonald's

McDonald's

McDonald's restaurants in geheel Nederland hebben wij voorzien van belettering, reklameborden, spandoeken maar ook van wegbewijzering. Ook grote stellage's met spandoeken hebben wij voor hun geplaatst.

Jochems

Jochems

Niek van Mook van autorijschool Jochems uit Prinsenbeek heeft al meerdere keren zijn reklame door ons laten verzorgen evenals de magnetische borden op de daken van de lesauto's.

Tuttnauer

Tuttnauer

Tuttnauer heeft ons benadert voor het meedenken en maken van reklame voor hun nieuwe pand op Steenakker. Wij hebben alle teksten geplakt en ook de parkeerborden en wegbewijzering alsmede de reklamezuil die voor het pand staat. Deze reklamezuil stond al enkele jaren en hebben wij geheel opnieuw be

Contact

Spinveld 64a
4815 HT Breda
T076 - 5410865 / 06-52328502
F076 - 5410866
Einfo@lamilon.nl