Reclameborden

Reclameborden

Reklameborden zijn in elk gewenst formaat met of zonder frame leverbaar. Grote reklameborden worden in delen aan elkaar gemonteerd en zijn na montage een geheel zondar zichtbare naden.

Ook voor reklameborden op voetbalvelden of als aandachtstrekker bij een evenement kunnen wij u helpen hiermee.ook hierin is weer de mogelijkheid van duurzaam maar ook voor tijdelijke akties een voordelige oplossing.

Bewegwijzeringsborden in elk formaat kunnen wij realiseren voor u. Uw bezoekers kunnen u makkelijker vinden als uw de juiste duidelijke uitstraling heeft. 

new phone

new phone

Hoveniersbedrijf Stef

Hoveniersbedrijf Stef

Deze bedrijfsbus hebben wij gedeeltelijk bewerkt met Wrap en het overige met snijteksten volledig naar de wens van Hoveniersbedrijf Stef.

McDonald's

McDonald's

McDonald's restaurants in geheel Nederland hebben wij voorzien van belettering, reklameborden, spandoeken maar ook van wegbewijzering. Ook grote stellage's met spandoeken hebben wij voor hun geplaatst.

Jochems

Jochems

Niek van Mook van autorijschool Jochems uit Prinsenbeek heeft al meerdere keren zijn reklame door ons laten verzorgen evenals de magnetische borden op de daken van de lesauto's.

Tuttnauer

Tuttnauer

Tuttnauer heeft ons benadert voor het meedenken en maken van reklame voor hun nieuwe pand op Steenakker. Wij hebben alle teksten geplakt en ook de parkeerborden en wegbewijzering alsmede de reklamezuil die voor het pand staat. Deze reklamezuil stond al enkele jaren en hebben wij geheel opnieuw be

Contact

Spinveld 64a
4815 HT Breda
T076 - 5410865 / 06-52328502
F076 - 5410866
Einfo@lamilon.nl