Foam / kunststof

Foam / kunststof

Foam of kunststof is ideaal om een poster, werktekening of andere drukwerken te verstevigen. Lamilon heeft foamboarden van 1 cm tot 300 x 140 cm uit een stuk. Naast foamboarden hebben wij ook PVC van 2, 3 en 5 mm een- of tweezijdig wel of niet voorzien van een lijmlaag.

Het opbrengen vanuw posters, tekeningen of foto's op foam of kunststof wordt door ons vakkundig en strak opgebracht. Tevens bestaat er de mogelijkheid om in te lijsten, de lijsten kunnen door ons worden vervaardigd in elk te bedenken formaat. voorbeelden van lijsten hangen op ons bedrijf, zodat u een visueel beeld heeft van de lijst. 

new phone

new phone

Hoveniersbedrijf Stef

Hoveniersbedrijf Stef

Deze bedrijfsbus hebben wij gedeeltelijk bewerkt met Wrap en het overige met snijteksten volledig naar de wens van Hoveniersbedrijf Stef.

McDonald's

McDonald's

McDonald's restaurants in geheel Nederland hebben wij voorzien van belettering, reklameborden, spandoeken maar ook van wegbewijzering. Ook grote stellage's met spandoeken hebben wij voor hun geplaatst.

Jochems

Jochems

Niek van Mook van autorijschool Jochems uit Prinsenbeek heeft al meerdere keren zijn reklame door ons laten verzorgen evenals de magnetische borden op de daken van de lesauto's.

Tuttnauer

Tuttnauer

Tuttnauer heeft ons benadert voor het meedenken en maken van reklame voor hun nieuwe pand op Steenakker. Wij hebben alle teksten geplakt en ook de parkeerborden en wegbewijzering alsmede de reklamezuil die voor het pand staat. Deze reklamezuil stond al enkele jaren en hebben wij geheel opnieuw be

Contact

Spinveld 64a
4815 HT Breda
T076 - 5410865 / 06-52328502
F076 - 5410866
Einfo@lamilon.nl