Referentie1

Referenties

U treft hiernaast een overzicht aan van enkele referenties van Lamilon.
Niet ieder project plaatsen wij op onze site, soms voeren wij projecten uit in opdracht van een tussenpersoon.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, voor meer fotomateriaal verwijzen wij u naar de foto sectie op deze website.

 
Hap & Tap magazine

Hap & Tap magazine

Voor Hap & Tap magazine heeft Lamilon de raamfolie/decoratie verzorgt.

 
new phone

new phone

 
True Lite

True Lite

True Lite hebben wij in het gehele pand aan de Keizerstraat in Breda voorzien van schitterende doorschijnende folie in alle kleuren die bij hun bedrijfsonderdelen worden gebruikt. Ook de ingang van zowel beneden als boven hebben wij voorzien van diverse veel kleuren logo's.

 
Hoveniersbedrijf Stef

Hoveniersbedrijf Stef

Deze bedrijfsbus hebben wij gedeeltelijk bewerkt met Wrap en het overige met snijteksten volledig naar de wens van Hoveniersbedrijf Stef.

 
McDonald's

McDonald's

McDonald's restaurants in geheel Nederland hebben wij voorzien van belettering, reklameborden, spandoeken maar ook van wegbewijzering. Ook grote stellage's met spandoeken hebben wij voor hun geplaatst.

 
Peugeot Breda

Peugeot Breda

Aan het Peugeot pand op de Steenakker in Breda, langs de Noordelijke Rondweg hangt een spandoek door ons geleverd en geplaats van ruim 12 x 5 meter. Kleurecht en mooi strak in het frame ingehangen.

Lamilon plaatst zelf en alle werkzaamheden worden gedaan met een hoogwerker tot zeer grote hoogten.

 
VVV Toeristentreintje

VVV Toeristentreintje

Het V.V.V. Toeristen treintje rijdt in de zomer door Breda. Elk jaar voorziet Lamilon aan beide zijden van deze trein de reklameborden met alle sponsors erop.   

 
Jochems

Jochems

Niek van Mook van autorijschool Jochems uit Prinsenbeek heeft al meerdere keren zijn reklame door ons laten verzorgen evenals de magnetische borden op de daken van de lesauto's.

 
Endes Car Wellness

Endes Car Wellness

Endes Car Wellness heeft ons benadert voor een totale reklame uiting tegen de gevel in Dordrecht. Tevens hebben wij ook het pand voorzien van vlaggen alsmede een aanhangwagen voorzien van 2 spandoeken met reklame.

Ook in Breda gaan we deze week aan de slag en het gehele pand voorzien van een nieuwe moderne uitstraling.  

 
Tuttnauer

Tuttnauer

Tuttnauer heeft ons benadert voor het meedenken en maken van reklame voor hun nieuwe pand op Steenakker. Wij hebben alle teksten geplakt en ook de parkeerborden en wegbewijzering alsmede de reklamezuil die voor het pand staat. Deze reklamezuil stond al enkele jaren en hebben wij geheel opnieuw bewerkt en voorzien van een perfecte uitstraling.

 
Young Perfect Promotions

Young Perfect Promotions

Een van onze meest tevreden klanten is Young Perfect Promotions. Bijna wekelijks produceren wij voor hun zeer veel op het gebied van posters, plastificeerwerk, maar ook kleurrijke uitstralingen van de door hun te voeren merken waar Young Perfect Promotions promotie voor maken door heel Nederland.

 

Contact

Spinveld 64a
4815 HT Breda
T076 - 5410865 / 06-52328502
F076 - 5410866
Einfo@lamilon.nl